keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Here we go!

Muutamaan kertaan oon kuullut lauseen "Linda sun pitäis perustaa leivontablogi", joten tässä sitä nyt ollaan (varokaa siis mitä ehdotatte..)! Bloggaamista oon kokeillut jo aikaisemminkin ja kieltämättä kaipasin tätä puuhaa. Blogin ulkonäkö tulee varmasti vielä muuttumaan, kunhan saan vain kaivettua sisäiseni koodarini esiin. Blogin nimi kertoo siitä mitä rakastan: kuppikakut on allekirjoittaneen lempileipomus ja kuohuva kuvastaa sitä, kuinka rakastan kekkereitä ja etenkin niiden emännöintiä.

Tämän blogin ansiosta tulen säästämään erityisesti Instagram-seuraajiani. Raukkaparat ovat joutuneet sijaiskärsijöiksi leipomisvimmani kanssa, mutta nyt näitä leivontajuttuja voivat seurata juuri ne, joita aihe kiinnostaa. Idea on osittain myös itsekäs, bloggaamalla saan nimittäin kaikki hyväksi kokemani reseptit yhteen paikkaan ja vielä kuvien kera. Rakastan myös valokuvaamista, joten itseasiassa syitä blogin aloittamiseen löytyy jo enemmän kuin tarpeeksi.

Leivonnan suhteen olen sellainen, että kun inspiraatio iskee, niin se iskee ja silloin sitten leivotaan - oli kello kymmenen illalla tai tentti seuraavana päivänä. Viime aikoina inspiraatiota on ollut vaikka muille jakaa, mutta tiedän että sitä ei tule kestämään loputtomiin. Siksi aion pitää bloggailun rentona puuhana, ja postailla silloin kun inspiraatiota riittää. En ole vielä mikään maan taitavin leipuri, mutta toivon kehittyväni matkan varrella. Leivonnassa kun ei auta muu kuin tekeminen.

kuva


Tervetuloa mukaan höpönassut!

xoxo Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti